Preturi

29.12.2013 19:19

Preturile le fac corect si incerc, in masura in care se poate, sa le tin cat mai jos.Toti cei care presteaza servicii spun ca au preturile cele mai mici.Nu stiu daca am preturile cele mai mici,dar calitatea lucrarilor si seriozitatea sunt lucrurile cele mai importante pt mine!
  Toti clientii vor sa stie dinainte pretul exact al reparatiei.Totusi,in marea majoritate a cazurilor nu se poate face decat un pret estimativ.In momentul in care se intervine cu o reparatie intr-un aparat electronic,la o prima constatare nu se pot afla exact toate componentele defecte.Abia la interventia amanuntita si la punerea in functiune se poate vedea exact daca aparatul prezinta si alte defecte in afara de cele constatate.
 Nu percep bani pt constatare,decat in cazurile in care constatarea dureaza prea mult timp,si NUMAI daca nu doriti sa reparati aparatul.
 Depanarea unui obiect electronic inseamna pt mine repunerea lui in functiune la PARAMETRII FABRICANTULUI ( in masura in care se poate si merita,desigur,pt ca exista uzuri si la componentele electronice ) !